Foto thema Kansengelijkheid en Jeugd

Kansengelijkheid & Jeugd

Met de juiste kennis bereik je meer resultaat. Het uitgebreide leeraanbod van VNG Academie over kansengelijkheid en jeugd helpt gemeenten om goed geïnformeerd beleid te voeren. Ook zijn gemeenten bij ons aan het juiste adres voor onderlinge kennisuitwisseling en slimme samenwerking met uitvoeringsorganisaties en instellingen. Zo werken we samen aan een hoopvolle toekomst voor iedereen. 

Aanbod

Leertraject Onderwijs 2023-2024

Om gemeenten te ondersteunen in de professionele aanpak van de educatieve regierol biedt VNG Connect een leertraject dat ingaat op zowel het werkveld van educatie als op het bekostigen van de voorziening onderwijshuisvesting in relatie tussen gemeente en bevoegde gezagsorganen.
Investering
1795
Duur
4-8 dagen
Eerste startdatum
03 Sep. 2024
Locatie
Utrecht

Masterclass Bibliotheekbeleid voor gemeenten

Wat is de rol van de bibliotheek binnen uw gemeente? De masterclass geeft inzicht in de werking van bibliotheekwerk in Nederland met handvatten voor gemeentelijk beleid.
Investering
470
Duur
1 dag
Eerste startdatum
12 Nov. 2024
Locatie
Utrecht

E-learning WMO voor toezichthouders kwaliteit bij gemeenten

Als Toezichthouder Wmo speelt u een belangrijke rol bij het toezicht op de kwaliteit van zorg en ondersteuning die kwetsbare burgers in uw gemeente vanuit de Wmo ontvangen. Deze e-learning geeft u handvatten om deze rol nog beter in te vullen.
Investering
Kosteloos
Duur
In overleg