Workshop MapsTell® - “Bekijk uw landkaart en haal het beste uit uzelf en uit je team!” (niet behouden)

Ambtenaren
12
Max. deelnemers
1
Aantal dagen
€ 650,-
Investering

Wilt u meer plezier hebben in het werk?
Wilt u meer flow voelen en prettiger samenwerken? 
Dan is het belangrijk dat de neuzen dezelfde kant op staan en dat u goed voor ogen heeft hoe u het beste uit uzelf kunt halen, en uit uw team. Het begrijpen van interactiepatronen, communicatiestijlen en communicatiedimensies biedt hierbij uitkomst.

Met MapsTell® krijgen u en uw team meer zicht en grip, zodat (samen-)werken minder frustratie kost en meer inspiratie oplevert.

De doelgroep van deze workshop zijn mensen die alles uit zichzelf willen halen en uit het team om uiteindelijk beter, effectiever en prettiger samen te werken.
Individueel of teams / teamleden die op een interactieve manier hun plek op de kaart als basis helder willen krijgen.

Voorwaarde voor deelname aan deze workshop is dat u bereid bent om uw Personal Map met anderen te delen en dat de gewenste resultaten u inspireren.

Over MapsTell®: breng uzelf of uw team in kaart.
De mensheid heeft altijd al kaarten gemaakt. Landkaarten die antwoord geven op vragen als ‘waar bevind ik mij?’ of ‘hoe moet ik ergens komen?’ Kaarten bevatten omgevingsinformatie en MapsTell gebuikt associatieve cartografie om met verbeeldende plattegronden en landkaarten persoonlijke informatie weer te geven.

Wij mensen zijn visueel ingesteld. De gedragsstijlanalyses die MapsTell aanbiedt, leiden   tot een (Personal) Map; een landkaart waarin  de namen van steden, rivieren, bergen of zeeën, kernwoorden zijn die op uw gedragsstijl van toepassing zijn. Kortom, met behulp van associatieve cartografie en PersonalMapping brengt u uzelf  letterlijk in kaart.

In een oogopslag weet u ook in welk deel van de Wereld van Verschil uw collega’s zich bevinden. Het laat zien of iemand extravert of juist introvert is, of iemand voornamelijk vanuit gevoel en emotie denkt of doet, of juist erg rationeel en taakgericht is.

Om elkaar snel en beter te leren kennen, maar ook om elkaar beter te begrijpen is een blik op de PersonalMap van iemand al voldoende!

De Routebeschrijving biedt de deelnemer een verdere verdieping op de PersonalMap. Dit rapport gaat bovendien in op de verschillen tussen Actief gedrag (de rol) en Instinctief gedrag. Naast een persoonlijke toelichting staan hierin ook handige omgangs- en communicatietips.

De workshop bestaat uit theorie en praktijk. U kunt vraagstukken en cases inbrengen die op de mat worden uitgewerkt. Zo visualiseert u het effect van veranderingen in samenwerking of communicatie met iemand die een andere gedragsstijl heeft.

Erika
Erika


Erika heeft jarenlange ervaring als trainer/coach op het gebied van effectiviteit en efficiency en is een ervaren Change Manager op het gebied van organisatieverandering en teamontwikkeling.

Ook interessant voor u