E-learningmodule “Veilig gebruik Suwinet”

Dagen
max 45 minuten
Max. deelnemers
Onbeperkt
Investering
Kosteloos
Voor wie?
Ambtenaren

Schrijf je nu in!

Start E-learning Brochure
  • De praktijk centraal
  • Actueel én specifiek voor gemeenten
  • Op maat door heel Nederland

Het is noodzaak om zorgvuldig om te gaan met persoonsgegevens van burgers verkregen via Suwinet. De e-learningmodule “Veilig gebruik Suwinet” is specifiek gericht op het vergroten van dit bewustzijn. Deze e-learningmodule is bedoeld voor iedereen binnen een gemeente die direct of indirect met Suwinet werkt. Zoals gebruikers, beheerders, Security Officers en leidinggevenden. De e-learningmodule is te volgen door nieuwe én bestaande medewerkers.
 
De module "Veilig gebruik Suwinet" bestaat uit vragen en videofragmenten met een korte uitleg over het omgaan met gegevens geraadpleegd via Suwinet. Het volgen van de e-learningmodule neemt ongeveer 15 tot 20 minuten in beslag. Na het doorlopen van de hele module ontvangt u een certificaat met een bewijs van deelname.
Om bij de e-learningmodule te komen, kunt u zich registreren. Zodra u uw inloggegevens heeft ontvangen kunt u aan de slag. U ontvangt de inloggegevens binnen 24 uur.

Wanneer u zich heeft ingeschreven voor de e-learning “Veilig gebruik Suwinet” en u heeft uw gebruikersnaam en wachtwoord ontvangen, logt u in bij www.e-vng.nl. Daarna kunt u gratis beginnen aan de e-learning “Veilig gebruik Suwinet”.

'Veilig gebruik Suwinet' is bedoeld en gemaakt voor alle medewerkers van de provincies, waterschappen en gemeenten. 

Na deelname aan de training:

  • Bent u bewust op welke wijze u veilig en zorgvuldig dient om te gaan met persoonsgegevens van burgers verkregen via Suwinet.
  • Heeft u uw bewustzijn vergroot.