Praktijksessies Wnra

AmbtenarenBedrijfsvoering
16
Max. deelnemers
1
Aantal dagen
€ 450,-
Investering

De WNRA komt eraan! Op 1 januari 2020 is deze wet een feit.

De WNRA regelt dat ambtenaren zoveel mogelijk dezelfde rechten en plichten krijgen als werknemers in het bedrijfsleven en daarnaast komt er een nieuwe (gewijzigde) Ambtenarenwet. Daarvan merken ambtenaren weinig in hun dagelijkse werk.

Voor de medewerkers van P&O en HR afdelingen verandert er wel veel. De basis van het werken wordt gebaseerd op een ander rechtssysteem. Om de vragen en casussen die daarmee samenhangen te kunnen beantwoorden zijn er diverse praktijksessies in het land.

In deze praktijksessies van een halve dag worden aan de hand van de vragen en actuele casussen de theorie en de praktijk verbonden. Door middel van een uitgebreide vragenlijst worden deze leervragen geïnventariseerd en aan de hand daarvan zullen de twee docenten het dagdeel verder invullen.

Als voorwerk is het mogelijk om de E-learning WNRA te volgen.

De praktijksessies zijn geschikt voor alle medewerkers van P&O en HR die praktische vragen hebben over de invoering van de WNRA of onderdelen hiervan.

De praktijksessie van maandag 13 mei is specifiek bedoeld voor leidinggevenden.

Daarnaast zijn er diverse verdiepende modules voor de P&O adviseurs en juristen die op meer gedetailleerd niveau de WNRA moeten kunnen toepassen.  

Het programma van de dagdelen is als volgt:

09.00 – 09.15 uur Inloop met koffie en thee
09.15 – 09.30 uur Opening en kennismaking
Korte presentatie van de highlights van de WNRA
09.30 – 12.45 uur Aan de hand van diverse blokken zal de theorie en de praktijk verbonden worden en is er gelegenheid om je praktische vragen en casussen in te brengen. Deze worden ook vooraf al gevraagd bij de digitale intake.
13.00 uur Afsluiting


Voor de middagsessies is de opbouw hetzelfde, deze beginnen om 13.00 uur.

De kwaliteit van de module wordt gegarandeerd door de inzet van docenten met juridische ervaring. De module wordt begeleid door één vaste docent. Experts uit de praktijk worden uitgenodigd als co-docent.

Ook interessant voor u

Tip!
Nieuw