Interactieve Workshops i-Bewustzijn

Incompany
AmbtenarenInformatiesamenleving
20
Max. deelnemers
1
Aantal dagen
Op aanvraag
Investering
Over informatiebewustzijn kunt u lezen en leren, maar hoe werkt het nu in de praktijk? Waar moet u op letten en wat kunt u anders doen? Tijdens de workshop gaat u gezamenlijk aan de slag met het vinden van het antwoord op die vragen.

Om gemeenten, provincies en waterschappen te helpen met het verbeteren van de informatieveiligheid van hun organisatie en het bewustzijn van de medewerkers te verhogen, biedt de VNG Academie in samenwerking met het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties en de Taskforce Bestuur en Informatieveiligheid Dienstverlening (BID) 5 verschillende interactieve workshops iBewustzijn Overheid.

Op het specifieke gebied van informatieveiligheid leert u tijdens de verschillende workshops aldoende meer over de impact van het eigen handelen en het handelen van uw collega’s.
Tijdens de interactieve workshops wordt duidelijk hoe bedrijfskritieke processen worden bedreigd en beschermd kunnen worden.
Tijdens de workshops gaat u met de andere deelnemers aan de slag met het onderwerp en wordt u op een inspirerende manier iBewuster.

Maatwerk?
Wij organiseren de workshops graag ook voor u op maat.
De workshops zijn – voor een deel – aan te passen aan de specifieke vragen van de gemeente. De kracht van de workshops is dat ze interactief en toegespitst zijn, zodat er met collega’s daadkrachtig een veiligere werkomgeving kan worden gecreëerd. De workshops zijn gemaakt door de Taskforce BID.
Type workshop per doelgroep:

Risicobewust sturen (risico-analyse)
Bestuurders

Verken uw rol (op basis van informatieveiligheidsincident)
Managers

Managers

Digitaal Awareness IBewustzijn (Red Team/Blue Team voor niet-informatiebeveiligers)
Managers en medewerkers

Managers en medewerkers