Uitgelicht

Reeks van 4 inspiratiesessie met Nyenrode voor gemeentelijke professionals met lef

BreukelenAmbtenaren, BurgemeestersLokaal Bestuur
20
Max. deelnemers
4
Aantal dagen
Breukelen
Locatie
€ 2750,-
Investering
Gemeentelijke professionals met een strategische of een innovatie-opdracht hebben behoefte aan overzicht van relevante ontwikkelingen en willen daarmee hun organisatie inspireren en versnellen.
VNG Academie en de Nyenrode Business Universiteit organiseren deze inspiratiesessies vanuit de overtuiging dat het publieke en private domein voor elkaar van grote betekenis kunnen zijn. Concepten en instrumenten rond leiderschap en bedrijfskunde uit de private sector bieden inspiratie. Innovatie en proactief eigenaarschap staan daarbij centraal.
Gemeentelijke professionals die (mede) verantwoordelijk zijn voor de strategische koers van gemeenten. Managers/stafadviseurs op strategisch niveau of managers/stafadviseurs met een strategische/innovatie opdracht die inzicht en inspiratie willen krijgen in de mogelijkheden van het versnellen van innovatie.
De inspiratiesessie worden ingevuld met een divers gezelschap van professoren, docenten en sprekers uit het netwerk van Nyenrode Business Universiteit en de VNG Academie. Per sessie / thema worden inhoudelijke experts en ervaringsdeskundigen uitgenodigd als inspirator.
Het format van de sessies is ‘voor en na de file’ ( start vanaf 15.30 – 20.30 uur) inclusief warm buffet in het kasteel op landgoed Nyenrode in Breukelen.

  • Inspiratiesessie 1: Interne sturing van gemeenten
  • Inspiratiesessie 2: Ethische en bestuurlijke issues in de nieuwe wereld
  • Inspiratiesessie 3: Innovatie en technologie bij gemeenten
  • Inspiratiesessie 4: Externe sturing van gemeenten

Ook interessant voor u

Onze website is vernieuwd. Neem een kijkje en laat weten wat u ervan vindt.
Geef je mening

OK