Webinars nieuwe Cao Gemeenten

OnlineAmbtenarenBedrijfsvoering
20
Max. deelnemers
1
Aantal dagen

Op 1 januari 2020 treedt de Wet normalisering rechtspositie ambtenaren (Wnra) in werking. VNG en de vakbonden maakten afspraken over een nieuwe tekst voor de Cao, die ook op 1 januari 2020 in werking kan treden. Op 22 november wordt de nieuwe Cao Gemeenten gepubliceerd.

Wilt u meer weten over de genormaliseerde Cao Gemeenten?

In december zijn er verschillende regionale informatiebijeenkomsten van de VNG waar u vragen kunt stellen. 
In samenwerking met de VNG organiseren wij twee kosteloze webinars in januari waarin nog nader op de Cao wordt ingegaan en waar u vragen kunt stellen.

Wilt u meedoen? Schrijf u dan in voor een van de webinars op 15 of 22 januari!

Inschrijven

Het webinar volgt u online vanaf uw eigen werkplek. De getoonde presentatie wordt toegelicht door een inhoudelijk expert. Tijdens het webinar kunt u via de chat-functie uw vragen stellen.

De gebruikte software is van webinargeek.com. Dit werkt volledig in uw browser. U hoeft geen plugin te downloaden of app te installeren. Of uw browser en besturingssysteem geschikt zijn kunt u zien op: www.webinargeek.com/doc/systeemvereisten

Na aanmelding ontvangt u van Webinargeek een bevestigingsmail van uw registratie, met daarin de link waarmee u enige minuten voor aanvang, het webinar kunt openen. Bewaar deze bevestigingsmail dus goed.

Mocht het tijdstip van het webinar u niet uitkomen, schrijf u dan toch in. Iedereen die zich geregistreerd heeft, ontvangt één of enkele dagen na het webinar een mail met de gegeven informatie en een link naar de opname, zodat u het webinar ook achteraf kunt bekijken.

Uw gegevens zijn alleen nodig voor de inlogmail en de mail met informatie die wij na afloop aan u sturen. Daarna worden uw gegevens door ons verwijderd.