Workshop Kunstmatige intelligentie (KI) voor gemeenten

Incompany
AmbtenarenBedrijfsvoering
15
Max. deelnemers
1
Aantal dagen
Op aanvraag
Investering
Helpt deze technologie om de gemeenten dichter bij de burger te brengen? Tijdens deze inspirerende workshop maakt u op een luchtige, interactieve en niet-technische manier kennis met kunstmatige intelligentie (KI). Wat is het, wat zijn de mogelijke kansen en waar liggen de risico's of onopgeloste vraagstukken in gemeentelijke context. Met behulp van enkele casussen wordt de toepasbaarheid van KI in uw eigen gemeente besproken.
Het programma omvat in grote lijnen:
• Introductie kunstmatige intelligentie, theoretisch kader;
• praktische toepassingen van kunstmatige intelligentie;
• kunstmatige intelligentie binnen gemeenten, waar u op moet
   letten;
• casuïstiek deelnemers;
• stappenplan implementatie kunstmatige intelligentie.
Deze ééndaagse workshop wordt uitgevoerd door specialisten in kunstmatige intelligentie met praktijk ervaring binnen gemeenten. 
De workshop is bedoeld voor betrokken professionals die willen blijven ontwikkelen en medeverantwoordelijk zijn voor de strategische koers van gemeenten. Beleidsambtenaren, informatiemanagers, managers bedrijfsvoering, managers informatievoorziening die inzicht willen krijgen in de mogelijkheden van het versnellen van de gemeentelijke innovatie. De workshop is bedoeld voor betrokken professionals die willen blijven ontwikkelen en medeverantwoordelijk zijn voor de strategische koers van gemeenten. Beleidsambtenaren, informatiemanagers, managers bedrijfsvoering, managers informatievoorziening die inzicht willen krijgen in de mogelijkheden van het versnellen van de gemeentelijke innovatie. 
Er is veel ruimte om goede voorbeelden te delen, te reflecteren op wat u heeft geleerd, en het ontwikkelen van nieuwe oplossingsrichtingen die u direct meeneemt naar uw eigen werkplek en organisatie.

Ook interessant voor u

Uitgelicht